Minecraftin Vinyylilevyt

Tämä on uusimpia sivustoja ja vasta kehitysvaiheessa, joten materiaalia tulee sitä mukaa kun sitä kertyy. Odota siis, kiitos. Sisältö: Suomeksi tietoa vinyylilevyistä, niiden kuvat, versio jolloin ne lisättiin, id-arvot, tietoa levyn sisällöstä ja ehkä lyhyt pätkä musiikkia (huom. tekijänoikeudellisista syistä en julkaise kuin vain 30 sekunnin pituisen näytteen joka on linkitetty tänne MinecraftWikistä, pois lukien levy "11")

Kuva ja nimi: ID-arvo: Kuvaus levystä:
Levy 13 (Alpha 1.0.14) 2256 Ambienceääniä, kuten luolaston ääntä, metallisia kolahduksia, tuulen ja veden ääntä, jousipyssyn ääntä sekä Creeperin räjähdyksiä.
Levy Cat (Alpha 1.0.14) 2257 Nopeatempoista sekä synteettistä musiikkia.
Levy Blocks (1.0.0) 2258 Nopeatempoista, retronkaltaista musiikkia.
Levy Chirp (1.0.0) 2259 Moniäänistä, nopeatempoista musiikkia.
Levy Far (1.0.0) 2260 Rauhoittavaa ja rentouttavaa, sekä hidastempoista musiikkia.
Levy Mall (1.0.0) 2261 Hidastempoista musiikkia joka on tyyliltään rauhoittavaa.
Levy Mellohi (1.0.0) 2262 Hidastempoista ja pelottavankuuloista kitaransoittoa.
Levy Stal (1.0.0) 2263 Jazzia muistuttavaa musiikkia.
Levy Strad (1.0.0) 2264 Trooppisen genren musiikkia, jota voi pelissä soittaa esim. juhlissa ja vastaavissa tilaisuuksissa.
Levy Ward (1.0.0) 2265 Ensin alussa on Chopinin "hautajaismarssi" ja jatkuu sitten nopeatempoisena, elektronisena musiikkina.
Levy 11 (aka Broken Disc)  (1.0.0) Versiossa 1.4.4 mahdollista saada laillisesti myös, jos Creeper kuolee luurankosoturin ampumana. 2266 Ambienceraita, ehkä pelottavin levy soittaa, koska: Levyllä vaikuttaa olevan pelaaja, jota jahtaa outo mobi. Raidalta erottuu kävelyä hiekalla, kivellä, soralla tai mullalla. Sitten on myös kuultavissa pysähtyminen ja yskintää. Lisäksi on tulenteon ääntä, sekä kirjan sivujen kääntelyä ja aavemaista ääntä. Lopussa pelaaja juoksee nopeammin ja ääniraita itse päättyy koiran haukkumiselta vaikuttavaan ääntelyyn, mitä seuraa vain kohinaa. Raita on kuunneltavissa id-arvoa klikkaamalla. (Jotkut pluginit käyttävät levyjä 11 ja 13 kutsumaan paikalle Herobrinea.)
Levy Wait 2267 Kappale Where Are We Now: Pompotusääntä introna, sitten mukaan tulee muita leveitä ääniä ja sitten terävää ääntä. Komppi tulee mukaan jonka jälkeen levy jatkuu tasatempoisesti, elektronisena musiikkina. Lopussa pitkähkö ja rauhallinen osa, jonka mukaan tulee uudelleen komppi ja loppuun ilman komppia. Lopun lyhyt outro ilman komppia.

TRIVIAA JA FAKTAA MUSIIKKILEVYISTÄ (TUNNETTU MYÖS VINYYLEINÄ):
- Kaikki musiikkilevyt ovat uudistuvia, koska Creeper tiputtaa satunnaisesti arvotun musiikkilevyn jos tämä kuolee luurangon nuoleen.
- Creeperiltä saa musiikkilevyn luultavammin, jos tätä lyö kolmesti kivimiekalla ja sitten antaa luurangon tappaa creeperin houkuttelemalla luuranko ampumaan sinua kohti niin, että tämä osuukin creeperiin jota on heikennetty.
- Toinen tapa on rakentaa ansa, jossa luuranko voi ampua sinua kohden, mutta creeper ei voi hyökätä luurankoa kohden.
- Itse 12 musiikkiraitaa on .mus formaatissa, mutta "Cat" ja "13" on .ogg formaatissa samassa hakemistossa, näistä Windowsin hakemistopolun tiesin, kahta muuta en, joten olin niin reilu, että hain tiedot minewikistä:
WINDOWS:
%appdata%\.minecraft\resources\streaming\ LINUX: ~/.minecraft/resources/streaming/ (.minecraft-hakemisto on piilotettu johtuen pisteestä)
OSX:
~/Library/Application Support/minecraft/resources/streaming/ (~/Library on kätketty versiossa 10.7)
- Where Are We Now piti lisätä alun perin jo aiemmin, oikeastaan 1.9pre2 vaiheessa, mutta välilyönnit nimessä aiheuttivat ongelmia.
- Versiossa 1.4.3pre Where Are We Now nimettiin muotoon "Wait" ja oli siten pelissä saatavilla. Myös levy 11 on saatavilla survivalissa. Creeperi tiputtaa sen samalla tapaa kuten kaikki muutkin musiikkilevyt (vinyylit).
- Yhden levyn nimi "Stal" jossa sana stal ei tarkoita mitään, mutta sen sijaan ruotsin kielen sana stål (levyn nimessä ilman rengastarketta) tarkoittaa terästä suomeksi.
- Musiikkilevy "11" pohjautuu sen data-arvoon. Se on pelin 11:sta levy, sekä ainut musiikkilevy, joka vaikuttaa olevan vaurioitunut. Tämä voisi selittää sen, miksi lopussa kuuluu vain kohinaa viimeiset 1:11 minuuttia ja sekuntia.
- minecraft.gamepedia.com sivuilta löytyy tieto, että on olemassa paikat 2268-2271, eli neljä paikkaa, mutta näitä ei ole otettu toistaiseksi käyttöön.